fbpx

BeSafe Stretch

Een probleem bij langer achterwaarts vervoeren is dat groter wordende kinderen bij veel autostoelen te weinig ruimte hebben voor de benen. Ouders kiezen dan automatisch voor een voorwaarts gericht autostoeltje.

BeSafe heeft hier daarom de BeSafe Stretch en BeSafe Stretch B ontworpen. Een i-Size autostoel met veel beenruimte tot wel 26 cm en een draagvermogen van 36 kg. Zo kun je 7 jaar lang achterwaarts vervoeren. Een manier van vervoeren waar we steeds meer naartoe gaan.

BeSafe Stretch B Autostoeltje – Black Cab

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: : april 23, 2024 – 6:12 pm

BeSafe Stretch autostoel 6 mnd tot 7 jaar – Sea Green Mélange

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: : april 23, 2024 – 6:12 pm

Verschil tussen BeSafe Stretch en Besafe B

Het verschil tussen de BeSafe Stretch autostoelen is dat de BeSafe B al vanaf de geboorte is te gebruiken tot 7 jaar.De BeSafe Stretch vanaf 6 maanden tot 7 jaar. Dat is dus 3 jaar langer dan een normale peuter autostoel. 

De BeSafe stoel kan in 5 verschillende ligstanden worden versteld. Vanaf de geboorte gebruik je de baby autostoel in combinatie met de Baby Shell™ en newborn Hugger™. De Shell is een kleine kuip die samen met de inleg kussentjes zorgt voor net dat beetje extra ondersteuning en bescherming van het kleine lichaam. Deze verwijder je eenvoudig weer uit het stoeltje wanneer je kindje wat groter is. Verder kan de hoofdsteun in 10 posities worden versteld waardoor het BeSafe Stretch B Autostoeltje makkelijk met je kindje meegroeit.

Beide autostoelen zitten wel vast in de auto. Het is dus zogenaamde Maxi Cosi die je op de kinderwagen klikt. 

Exo-frame voor optimale bescherming 

Wat de BeSafe Stretch autostoel uniek maakt is het Exo-frame. Deze constructie verbindt zich met de autogordel en de vloer en vangt grote krachten op in geval van een frontale botsing. In dat geval wordt de energie van zitkuipje naar Exo-frame geleid terwijl jullie kindje veilig in dezelfde positie zit. 

 

Hoe installeer je BeSafe Stretch ?

Niet met Isofix! De BeSafe Stretch past hierdoor in iedere auto met behulp van gordels. Dat betekent dat ouders met een auto zonder Isofix hun kindje op de meest veilige manier achterwaarts kunnen vervoeren. Je kunt de stoel op iedere plek in de auto installeren. 

Green award ontvangen 

De BeSafe Stretch heeft tijdens de Baby Innovation Award 2023 verkiezing de Green Award gewonnen voor het meest duurzame product. Je kunt deze autostoel namelijk zeer lang gebruiken en hoeft geen andere autostoel aan te schaffen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van duurzame en stevige materialen zoals aluminium en EPP. Door deze materialen wordt de levensduur van deze autostoel verlengd van 7 naar 15 jaar. Zo kunnen broertjes of zusjes of een andere tweede gebruiker ook nog plezier hebben van de stoel. 

Green award BeSafe stretch
BeSafe Stretch B Autostoeltje – Black Cab

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: : april 23, 2024 - 6:12 pm

BeSafe Stretch autostoel 6 mnd tot 7 jaar – Sea Green Mélange

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: : april 23, 2024 - 6:12 pm
Beoordeel deze post

Plaats een reactie