fbpx

Beste autostoel groep 0/1: de best geteste autostoel voor baby’s en peuters

Door de invoering van de nieuw i-Size wet per 1 september 2023, zien we steeds meer vaste i-Size-autostoeltjes voor pasgeboren baby’s die tot wel 4 jaar oud te gebruiken zijn. Deze autostoelen voor baby’s en peuters worden langer achterwaarts geïnstalleerd en dat zorgt voor de meeste veilige manier van vervoeren. In dit artikel bespreken we beste autostoelen groep 0/1 van 0- 4 jaar. 

Opvolgend autostoeltje 
voor de Maxi Cosi?

Is jouw kindje inmiddels 
de maxi cosi ontgroeid? 
Bekijk dan hier de 
beste peuter autostoeltjes 
uit groep 1 vanaf 1 tot 4 - 6 jaar.

Wat zijn de kenmerken uit autostoel groep 0/1:

 • Geschikt voor baby’s vanaf 0 jaar en peuters tot 4 jaar (40 cm tot 105 cm) .
 • De autostoeltjes zijn de eerste 15 maanden achterwaarts te installeren, daarna kun je de stoel eventueel voorwaarts plaatsen.
 • De keuze voor een 360 graden draaibare stoel.
 • De Isofix base is vaak inbegrepen.
 • De autostoelen zitten vast in de auto. Het zijn geen draagbare stoelen.
 • Lange gebruiksduur vanaf de geboorte tot 4 jaar.
 • Keuze voor Isofix of gordel
 • Sommige autostoelen hebben een zitverkleiner nodig om baby’s onder de 3 maanden beter te ondersteunen.

Uit onderzoek blijkt dat het een stuk veiliger is om je kind langer achterwaarts gericht in de auto te laten zitten. Wanneer de stoel achterwaarts gericht wordt geplaatst, vermindert dit het risico op letsel in geval van een frontale botsing aanzienlijk. Sommige autostoelen bieden daarom de mogelijkheid om tot 4 jaar achterwaarts te vervoeren.

Waarom kiezen voor een vaste autostoel voor baby’s en peuters? 

Je kunt deze autostoel vanaf de geboorte 4 jaar lang gebruiken. Ze bieden zeer goede bescherming voor specifiek deze leeftijdsgroep. Veel autostoeltjes zijn naar je toe te draaien. Zo til je makkelijker je kindje in de autostoel zonder moeilijke draai te maken. Daarnaast is de isofixbase vaak al inbegrepen en ben je op langer termijn goedkoper uit. 

Waar moet je opletten bij een autostoel groep 0/1+?

Bedenk dat autstoelen uit deze groep niet in een kinderwagen geklikt kunnen worden. De zogenoemde Maxi Cosi. Wil je deze mogelijkheid wel? Kies dan voor een baby autostoel uit groep 0+. Een draagbare autostoel maakt het de eerste maanden een stuk makkelijker met vervoeren. Je baby is in de stoel makkelijker te tillen door de draagbeugel en te vervoeren met de kinderwagen. 

Beste autostoel groep 0/1 ANWB 

Autostoelen voor baby’s en peuters zijn er in alle soorten en maten. Een aantal stoelen met een overlapping vanuit groep 0+. Maar wat is de beste keuze autostoel? Wij hebben een overzicht gemaakt van de best geteste autostoelen in deze groep inclusief onderstel (ook wel i-size base genoemd).

De hieronder samengestelde lijsten betreffen een samenvatting van de testen van de ADAC/ANWB, de Consumentenbond en onze eigen bevindingen in markt zoals reviews van andere gebruikers. Hoe lager de ANWB/ADAC-score, hoe beter de stoel.

We benoemen eerst de Isofix autostoelen en hierna de beste autostoelen groep 0 met gordelbevestiging. 

Beste autostoel groep 0/1 Isofix:

Naam autostoel
Bijzonder:
Meer info:
1. Joie I-spin Safe
Beste koop en best getest 2023

90′ draaibaar
ADAC/ANWB-test: 1,6
alleen achterwaarts
100% gerecycled materiaal
360′ draaibaar
ADAC/ANWB-test: 2,1
360′ draaibaar
Makkelijke installatie
ADAC/ANWB: 2,1
360′ draaibaar
ADAC/ANWB-test: –
Goede beoordelingen
fijne prijs
Optimaal comfort
360′ draaibaar
ADAC/ANWB-test: 2,1
De True lock™
360′ draaibaar
ADAC/ANWB-test: 2,1
Exclusief base
360′ draaibaar
ADAC/ANWB-test: 2,3

1. Joie I-Spin safe

Gebruik: achterwaarts vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (105 cm)| Installatie: Isofix| I-Size: Ja Gewicht: 14,9 kg| ADAC test: 1,6 (zeer goed)

beste autostoel groep 1 De beste autostoel groep 1 2023 is Joie I-Spin Safe. De autostoel heeft ook nog eens het predicaat beste koop ontvangen in oktober 2023. Is door de ADAC met een 1,6 getest (zeer goed).

Het autostoeltje kan uitsluitend tegen de rijrichting in worden gebruikt en is Swedish Plus Test-gecertificeerd. Hiermee is dit de veiligste Joie Spin-stoel en loopt je kindje weinig risico op letsel bij een frontale of zijdelingse botsing.

Let op! Wil je liever toch dat je kindje voorwaarts zit na 15 maanden? Dan is de Joie 360 E een betere keuze voor jullie. Deze is zowel tegen als met de de rijinrichting mee te installeren en heeft ook een zeer goede ADAC-score.  

De Joie I-Spin safe autostoel is 90 graden draaibaar. Je kunt de stoel naar je toe draaien met in- en uitstappen. Voorkomt rugklachten en gaat een stuk eenvoudiger.

Daarna bevestig je je kindje makkelijk in de 5-punts gordel. De ventilerende bekleding van de stoel zorgt ervoor dat je kindje koel en droog blijft tijdens de rit. Als de bekleding toe is aan een wasbeurt verwijder je deze eenvoudig van de stoel en was je deze in de wasmachine.

Voordeel: + i-Size (R129) + 90 graden draaibaar + eenvoudig te reinigen + goede afwerking + inclusief base
Nadeel:  redelijk groot

Joi iSpin Safe

Waar te koop?

bol.com (€359,99)
babypark.nl (€359,99)
amazon.nl (€444,51)
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 – 12:56 am

2. Maxi-Cosi Mica Pro Eco Onze keuze!

Gebruik: achterwaarts vanaf 0 maanden tot ongeveer 15 maanden, voorwaarts tot 4 jaar (105 cm)| Installatie: Isofix | I-Size: Ja | Gewicht: 15,1 kg| ADAC test: Pro Eco- uitvoering 2,1 (goed)

beste autostoel groep 1 Dit draaibare autostoeltje van Maxi Cosi maakt elke rit comfortabel en zonder gedoe voor zowel de ouders als het kind. Staat op nummer 3 bij de Consumentenbond.

De Mica kan in elke draaipositie in de ligstand worden gezegd, zodat je kleintje altijd comfortabel in het stoeltje ligt. Het stoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte totdat je kindje 4 jaar oud is dankzij de zachte zitverkleiner, zowel voorwaarts als achterwaarts gericht. De Mica is voorzien van zowel i-Size-veiligheid, de nieuwste en hoogste veiligheidsstandaarden, als hoogwaardige G-CELL-technologie, voor een veilig gevoel.

De Maxi Cosi Mica Pro Eco is het allereerste duurzame autostoeltje dat uit 100% gerecycled materiaal bestaat en bovendien de meest veilige optie om je kindje mee te vervoeren.

Je kunt ook eventueel kiezen voor de Maxi Cosi Eco (niet de pro – versie). Het verschil is dat de Pro al vanaf de geboorte te gebruiken is en beschikt over ClimaFlow voor temperatuurregeling. De Pro biedt ook net iets meer bescherming van opzij door de G-CELL 2.0 techniek.

De Mica is ook verkrijgbaar in een NIET Eco uitvoering. Dit is de Maxi Cosi Mica en is niet gemaakt van gerecycled materiaal en minder duurzaam. De ligstand is niet voldoende voor kleine baby’s. Lees hier meer over de verschillen tussen de modellen. 

Voordeel:+ i-Size (R129) + draaibaar + eenvoudig te reinigen + goede afwerking + langere mogelijkheid tot achterwaarts vervoeren + G-cell Technology + inclusief base + duurzaam

Nadeel:- vastgespen is iets bewerkelijk (vooral langer maken) zwaar en groot zitje

Maxi-Cosi Mica Pro Eco i-Size

Maxi-Cosi Mica Pro Eco i-Size

Onze keuze
 • 100% gerecyclede stoffen stoffen 
 • Vanaf 0 mnd
 • Verbeterde ligpositie
 • Betere bescherming opzij

Waar te koop?

babyplus.nl (€337,00)
babypark.nl (€339,00)
bol.com (€339,00)
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 – 12:56 am

Maxi-Cosi Mica 360 Pro Autostoel

Maxi-Cosi Mica 360 Pro Autostoel

NIEUW
 • Draait én schuift naar je toe
 • 100% gerecyclede stoffen stoffen
 • Vanaf 0 mnd – 4 jaar
 • Verbeterde ligpositie
 • Betere bescherming opzij
   

3. Britax Römer DualFix M Plus

Gebruik: achterwaarts vanaf 3 maanden tot ongeveer 15 maanden (maar kan langer), voorwaarts tot 4 jaar (105 cm)| Installatie: Isofix | I-Size: Ja | Gewicht: 12,5 kg| ADAC test: 2,1 (goed)

Draaibare autostoel BritaxEen heel populair en goed beoordeelde autostoel voor baby’s en peuters is de Britax Romer DUALFIX M Plus. De stoel is bekroond met verschillende awards als de Baby & Pregnancy Award en Little London Award. De stoel kan zowel tegen de tegen de rijrichting in als met de rijrichting mee worden geplaatst. Deze stoel is in mei 2023 getest door de ADAC/ANWB en heeft goede score ontvangen. De stoel is veilig en gebruiksvriendelijk.

De autostoel is 360 graden draaibaar en is in 4 standen verstelbaar (slaapstand). De bekleding is makkelijk en hierdoor snel afneembaar.

De Dualfix Plus heeft een vernieuwde Isofix en steunpoot is. Deze vernieuwde Isofix-bevestigingspunten, die los van elkaar kunnen worden gebruikt, maken de installatie nog gemakkelijker. De indicatoren kleuren van rood naar groen wanneer dit op de juiste manier gebeurt. Het is dus haast onmogelijk om de autostoel foutief te installeren. De in hoogte verstelbare steunpoot geeft nog meer stabiliteit aan de autostoel.

Dualfix M Pro
De autostoel is ook verkrijgbaar in een Pro uitvoering. Deze Dualfix M Pro autostoel beschikt over SICT. De geïntegreerde SICT inside biedt je kindje nog meer bescherming in het geval van een zijwaartse botsing. De autostoel heeft ook iets meer beenruimte en beschikt over 6 slaapstanden. Deze upgrade is wel iets duurder.

Voordeel:+ i-Size (R129) + 360 graden draaibaar + makkelijk installatie door vernieuwde Isofix + eenvoudig te reinigen + goede prijs/kwaliteit + langere mogelijkheid tot achterwaarts vervoeren  + inclusief base

Nadeel: – zwaar en groot zitje )exclusief verkleiner staat niet bijzonder stabiel in de auto pas vanaf 3 mnd zonder verkleiner

Britax Römer Dualfix M Plus Autostoeltje

Waar te koop?

babypark.nl (€349,90)
bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 – 12:11 am

4. Kidsriver Silas i-Size Autostoeltje

Gebruik: achterwaarts vanaf 0 maanden tot ongeveer 15 maanden (maar kan langer), voorwaarts tot 4 jaar (105 cm)| Installatie: Isofix | I-Size: Ja | Gewicht: 16,5 kg| ADAC test: –

beste autostoel baby en peuter Deze autostoel voor baby’s en peuters van KidsRiver viel ons op door de goede beoordelingen. De makkelijke installatie, de soepele draai en het comfort van deze autostoel maakt het dat ouders zeer positief zijn. 

De autostoel is voorzien van een 5-punts gordel die met je kindje meegroeit en makkelijk te verstellen is. De Kidsriver Silas i-Size Autostoeltje is veilige autostoel dankzij de stevige kuip en het isofix-systeem.

De stoel is nog niet getest door de ADAC/ ANWB. Wel voldoet de autostoel aan de strenge i-Size veiligheidsnorm en heeft hiervoor het R129 ontvangen. .

De autostoel wordt in de auto gemonteerd door middel van isofixhaken. Deze zijn makkelijk en snel vast te klikken aan de isofixpunten in de auto. Door de kleuren-indicators is het goed  te zien of de autostoel op de juiste manier is geïnstalleerd. Daarnaast zorgt de steunpoot voor meer stabiliteit en absorbeert de klap bij een botsing. Vanaf de geboorte is het autostoeltje achterwaarts te gebruiken. Zodra je kindje tenminste 76 cm lang en 15 maanden oud is, kan het autostoeltje gedraaid worden en zit je kindje voorwaarts.

Het Kidsriver Silas i-Size autostoeltje is ergonomisch ontworpen. Het zachte verkleinkussen zorgt voor extra comfort en ondersteuning voor de kleinste kindjes. Naarmate je kindje ouder wordt en groeit kunnen de hoofdsteun en de gordels in hoogte worden aangepast. 

Voordeel:+ i-Size (R129) + 360 graden draaibaar + eenvoudig te reinigen + goede prijs/kwaliteit + langere mogelijkheid tot achterwaarts vervoeren  + inclusief base + inclusief verkleiner 

Nadeel: – zwaar zitje  – nog niet getest door de ANWB / ADAC

Kidsriver Silas i-Size Autostoeltje Zwart

Waar te koop?

babypark.nl (€309,99)
bol.com (€311,99)
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 – 12:07 am

5. Cybex Sirona Zi I-Size Baby Autostoeltje

Gebruik: Zowel achterwaarts als achterwaarts tot ongeveer 0 – 4 jaar (40-87 cm)| Installatie: Isofix| I-Size: Ja Gewicht: 18 kg| ADAC test: 2,1

beste cybex autostoel vergelijken Dit comfortabele Cybex Sirona Zi I-Size uit de Platinum serie is 360° draaibaar waardoor je je kindje makkelijk in de auto kunt zetten. Het draaimechanisme is eenvoudig met één hand te bedienen.

De autostoel is geschikt voor kinderen van 45-105 cm. Zo kun je de autostoel gebruiken vanaf de geboorte van je kindje totdat je kindje 18 kg weegt.

De base van het Cybex Sirona Zi I-Size Baby Autostoeltje wordt door middel van Isofix geïnstalleerd op de achterbank van de auto. De gekleurde indicatoren geven het aan wanneer je de base met autostoel juist hebt bevestigd.

Met de Sirona Zi i-Size kun je kinderen achterwaarts gericht vervoeren vanaf de geboorte tot een lengte van 105 cm (tot 18 kg, ca. 4 jaar). Afhankelijk van je voorkeur kan de Sirona Zi i-Size ook worden gebruikt als voorwaarts gerichte autostoel voor kinderen (vanaf min. 76 cm en 16 maanden tot 105 cm).

Verder is de stoel uitgerust met een 5-puntsgordel waarbij de magnetische gordelhouders de gordels opzij houden. Daardoor zit de gordel nooit in de weg als je je kindje in de stoel wilt plaatsen.

De binnenkant van het Cybex Sirona Zi I-Size Baby Autostoeltje is gemaakt van stevig materiaal en de buitenkant is voorzien van een stijlvolle, slijtvaste stof. Wanneer je de autostoel achterwaarts gebruikt zijn er 5 ruststanden mogelijk en bij voorwaarts gebruik 3. Je kindje kan op die manier heerlijk slapen onderweg. De hoofdsteun en gordels groeien in 12 stappen met je kindje mee.

Dit stoeltje behoort tot de Platinum collectie. Dit is de meest comfortabele uitvoering van de Cybex autostoelen.

Voordeel: + Zeer i-Size veilig + zeer goede afwerking  + bekleding is te reinigen + inclusief Isofixbase + incl Inlegstuk voor pasgeboren baby  + 360 graden draaibaar + Platinum
Nadeel:  zitje neemt veel ruimte in beslag 

Cybex Sirona Zi I-Size Baby Autostoeltje

Waar te koop?

babypark.nl (€499,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 – 1:02 am

6. Nuna Prym 360 autostoeltje

Gebruik: achterwaarts tot ongeveer 15 maanden, voorwaarts tot 4 jaar (105 cm)| Installatie: Isofix | I-Size: Ja | Gewicht: 14,9 kg| ADAC test: 2,1 (goed)

beste autostoel groep 1 De Nuna Prym is een gebruiksvriendelijk en veilig autostoeltje om vanaf de geboorte te gebruiken. Ontvangt een goede beoordeling van de ANWB. De True lock™ installatietechnologie zorgt voor een snelle, eenvoudige en veilige installatie met de ISOFIX-bevestigingspunten in de auto.

De autostoel heeft twee bekledingen. Warm voor de winter, luchtdoorlatend voor de zomer. Wasbaar in de wasmachine. Niet meer wachten tot er één droog is, gewoon verwisselen en gaan.

De Nuna Prym kun je 360 graden draaien en is zowel voorwaarts als achterwaarts te installeren. De Nuna Prym heeft ook zijwaartse beschermingsknoppen die automatisch uitklappen voor extra beveiliging.

Voordeel: + I-size veilig + draaibaar zeer goede afwerking + inclusief base + 2 bekledingen + goede afwerking
Nadeel:  zwaar zitje  bekleding verwijderen is lastig prijzig

Nuna Prym™ Autostoeltje

Waar te koop?

babyplus.nl (€579,00)
amazon.nl (€811,76)
bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 – 1:38 am

7. Bugaboo Owl by Nuna voor baby en peuter 

Gebruik: achterwaarts tot ongeveer 15 maanden, voorwaarts tot 4 jaar (105 cm)| Installatie: Isofixbase | I-Size: Ja | Gewicht: 7,3 kg| ADAC test: 2,3 (goed)

beste autostoel groep 1De autostoel Owl is gemaakt door Bugaboo en Nuna samen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat de OWL autostoel voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. De autostoel Owl wordt geleverd met een handige stoelverkleiner, die jouw pasgeboren baby optimaal ondersteunt. Als je kindje groter wordt, kun je deze gemakkelijk verwijderen. Zowel de hoofdsteun als veiligheidsgordels zijn makkelijk aan te passen aan de grootte van je kindje. Zo weet je zeker dat je kindje altijd comfortabel en veilig wordt vervoerd. De Bugaboo Owl is te gebruiken vanaf de geboorte tot 18 kg, ongeveer 4 jaar oud. Tot en met 76 cm ben je verplicht je kindje tegen de rijrichtiing in te vervoeren. Daarna heb je de mogelijkheid om de stoel ook voorwaarts te vervoeren.

De Bugaboo Owl is alleen in de auto te installeren door middel van de Bugaboo 360 isofix base. Apart verkrijgbaar.

De stoel scoort een voldoende bij testen.

Voordeel: + i-Size (R129) + eenvoudig te reinigen + goede afwerking + 2 richtingen mogelijk
Nadeel : vastgespen wat lastig exclusief base prijzig vanwege de base

Beste autostoel groep 0/1 gordel

Autostoelen in deze groep zijn enkel en alleen te bevestigen met gordels. Veel van deze autostoelen voldoen nog aan de oude R44 norm. Deze groep autostoelen neemt langzaam af omdat deze niet meer gemaakt mogen worden. Ze voldoen namelijk niet aan de nieuwe i-Size wet met de nieuwe R129 norm. De verkoop stopt, maar winkeliers krijgen nog wel 1 jaar de tijd om de oude voorraden te verkopen tot september 2024. Lees er hier meer over.

Gelukkig komen er steeds meer nieuwe i-Size autostoelen die wel aan de nieuwe wet voldoen. Het grote verschil is dat deze stoelen ook achterwaarts geplaatst kunnen worden en getest zijn op zijdelingse bescherming.

Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste autostoelen met gordel.

Beste autostoel groep 0/1 zonder Isofix

Autostoel:
Bijzonder
i-Size R129
Langer achterwaarts
i-Size R129
Langer achterwaarts

1. Joie Steadi I-Size

Gebruik autostoel: ongeveer van 0 tot 4 jaar
Voorwaarts en achterwaarts
Installatie: alleen gordel

beste autostoel groep 1 gordel Het Joie Steadi R129 Autostoeltje is een veilige autostoel die voldoet aan de actuele veiligheidsnormen. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (18 kg / 105 cm). Hierdoor ben je jarenlang voorzien van optimale veiligheid en comfort voor je kindje. De autostoel is in beide rijrichtingen te gebruiken zonder Isofix en kan met de 3-punts autogordel in vrijwel iedere auto geïnstalleerd worden.

De zitschaal vangt als eerst de impact van de botsing op en leidt deze af van je kindje. Bovendien is de autostoel voorzien van Side Impact Security die zijwaartse bescherming biedt aan het hoofd, lichaam en de heupen van je kindje. De Tri-Protect hoofdsteun die uit drie lagen schuim én gepatenteerd Intelli-Fit™-geheugenschuim bestaat, draagt hier extra aan bij.

Je kunt het Joie Steadi™ R129 Autostoeltje in vrijwel iedere auto installeren met behulp van de 3-punts autogordel. Vanaf de geboorte wordt het stoeltje altijd tegen de rijrichting in geplaatst en klik je je kindje veilig vast in de 5-punts veiligheidsgordel. Je kindje kan tot 4 jaar achterwaarts worden vervoerd, het is namelijk bewezen dat achterwaarts reizen tot 5 keer veiliger is dan wanneer je je kindje voorwaarts in de autostoel plaatst. Als je kindje tenminste 76 cm lang of 15 maanden oud is, kan het autostoeltje worden omgedraaid en ook voorwaarts worden gebruikt.

Voordeel: + veilig door langer achterwaarts vervoeren + inclusief verkleinkussen + goede prijs / kwaliteit + bekleding kan in de wasmachine + 4 ligposities
Nadeel:  niet 360 draaibaar  kans op foute montage door gordelbevestiging – gordel zit in de weg als je je kindje in de stoel zet

2. Graco Extend R129

Gebruik autostoel: ongeveer van 0 tot 4 jaar
Voorwaarts en achterwaarts
Installatie: alleen gordel

autostoel groep 1 gordel De Graco Extend autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar (40-105 cm) en kan zowel voorwaarts als achterwaarts gericht worden. Met zijdelingse bescherming, een gewatteerd inzetstuk voor pasgeborenen en harnaskussens.

Terwijl je baby uitgroeit tot peuter kun je de hoofdsteun eenvoudig met één hand op 6 hoogtes verstellen. De comfortabel gevoerde 5-punts gordel groeit daarbij automatisch mee. De auto heeft 4 verschillende slaapposities (3 in de rijrichting. De Graco Extend™ LX R129 beschikt over een geïntegreerde Safety Surround™ zijdelingse bescherming die je kleintjes veilig vervoert, vanaf de eerste rit naar huis uit het ziekenhuis tot ca. 4 jaar.

Je installeert de stoel met gordel en dankzij slimme riemclips en gekleurd gemarkeerde riemgeleiders maak je minder kans op foutief installeren.

Voordeel: + veilig door langer achterwaarts vervoeren + inclusief verkleinkussen + meegroeiend gordelsysteem + vrij licht zitje + bekleding kan in de wasmachine + slimme riemclips + goede prijs / kwaliteit
Nadeel:  kans op foute montage door gordelbevestiging niet 360 graden draaibaar

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 – 12:13 am

5/5 - (1 stemmen)
Best getest

Waar te koop?

bol.com (€359,99)
babypark.nl (€359,99)
amazon.nl (€444,51)
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 - 12:56 am
Onze keuze
 • 100% gerecyclede stoffen stoffen 
 • Vanaf 0 mnd
 • Verbeterde ligpositie
 • Betere bescherming opzij

Waar te koop?

babyplus.nl (€337,00)
babypark.nl (€339,00)
bol.com (€339,00)
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 - 12:56 am
NIEUW
 • Draait én schuift naar je toe
 • 100% gerecyclede stoffen stoffen
 • Vanaf 0 mnd - 4 jaar
 • Verbeterde ligpositie
 • Betere bescherming opzij
   

Waar te koop?

prenatal.nl (€469,99)
babypark.nl (€469,99)
babyplus.nl (€469,99)
bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 - 12:10 am
Makkelijke installatie

Waar te koop?

babypark.nl (€349,90)
bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 - 12:11 am
Goede prijs / kwaliteit

Waar te koop?

babypark.nl (€309,99)
bol.com (€311,99)
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 - 12:07 am

Waar te koop?

babypark.nl (€499,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 - 1:02 am

Waar te koop?

babyplus.nl (€579,00)
amazon.nl (€811,76)
bol.com
Laatst bijgewerkt: : maart 1, 2024 - 1:38 am

Plaats een reactie