De beste Maxi Cosi, welke past het beste bij jullie?

Meer dan 30 jaar maakt Maxi Cosi de beste autostoeltjes en maken ze het leven van een drukke, moderne ouder een stuk gemakkelijker. Maxi Cosi staat geregeld op nummer 1 bij de ANWB of Consumentenbond met de beste Maxi Cosi autotstoel of beste koop autostoel. 

Ben je op zoek naar de beste Maxi Cosi voor jullie kindje? Bekijk dan ons overzicht van de populairste en beste Maxi Cosi. 

Wat is de beste Maxi Cosi? 

Dit is vooral afhankelijk van hoe groot jullie kindje is en in welke groep hij of zij valt. We hebben daarom een indeling gemaakt in 3 groepen. Bekijk in welke groep jullie kindje valt en wat jullie wensen zijn. 

beste maxi cosi

1. Maxi Cosi
Baby

Dit autostoeltje is los te klikken uit de base of gordel. Achterwaarts
1-1,5 jaar

beste Maxi Cosi

2. Maxi Cosi
Peuter

Vaste autostoel die in de auto blijft. Achterwaarts en voorwaarts
0- 4 jaar

beste maxi cosi titan

3. Maxi Cosi
Kind

Vaste autostoel voor kinderen tot 12 jaar.
Voorwaarts
1-12 jaar

Beste Maxi Cosi Baby

Maxi Cosi’s voor baby’s kunnen vastgezet worden met een Isofix base of met gordels. De Maxi Cosi’s worden altijd achterwaarts geplaatst in de auto. Geef indien mogelijk de voorkeur aan Isofix. Isofix is onderdeel van iSize en de meest veilige manier van vervoeren.  

Maxi Cosi FamilyFix base 

maxi cosi familyfix 360De Maxi Cosi heeft voor Isofix bevestiging verschillende bases ontworpen; de zogeheten FamilyFix bases. Een baby autostoel die vastgezet wordt met Isofix moet namelijk in een base geklikt worden. Zo kun je eenvoudig de autostoel uit de base klikken en op de kinderwagen klikken.

Gelukkig kun je deze FamilyFix base ook voor opvolgende autostoeltjes gebruiken. Zo heb je jaren lang plezier van de base. Er zijn verschillende FamilyFix bases verkrijgbaar. Dit maakt het ook wat lastig want welke base hoort nou bij welke autostoel? Er zijn verschillende mogelijkheden! Bekijk ons overzicht met alle bases mocht je er niet uitkomen.   

Hieronder tref je de laatste beste Maxi Cosi baby autostoelen aan. De autostoelen zijn allemaal  getest door de ANWB en de Consumentenbond. Wil een overzicht van de Top 5 beste baby autostoeltjes? Bekijk dan dit overzicht

Beste Maxi Cosi in de categorie: 0-12 maanden:

Maxi Cosi:Bevestiging:Check prijs
1. Maxi Cosi CoralIsofixbase of gordel
Uitneembare soft carrier
Mogelijkheid 360 graden
€ 299,-
check prijs logo
2. Maxi Cosi Pebble ProIsofixbase of gordel
Goede prijs / kwaliteit
Mogelijkheid 360
€ 249,-
check prijs logo
3. Maxi Cosi JadeIsofixbase
Reiswieg
0-6 mnd
€ 189,-
check prijs logo
4. Max Cosi Rock Isofixbase of gordel
Beste koop 2019
€ 199,-
check prijs logo
5. Maxi Cosi Tinca Isofixbase of gordel
Beste koop 2021
€ 114,-
check prijs logo
6. Maxi Cosi CabrioIsofixbase of gordel
Goedkoop
€ 139,-
check prijs logo

1. Maxi Cosi Coral (allernieuwste Maxi Cosi)

Gebruik autostoel: Vanaf de geboorte tot circa 12 maanden
Tegen de rijinrichting mee met gordel of isofix

beste maxi cosi coral De beste Maxi-Cosi is de Coral Baby Autostoeltje en is het eerste baby autostoeltje waarmee je jouw kindje dichtbij kan dragen in de uitneembare en lichtgewichte soft carrier. Je hoeft dus niet de hele autostoel eruit te halen. Super handig! Zo heb je een stuk minder gewicht te sjouwen. De stoel scoort bij de Consumentenbond zeer goed met een 8,1. Bij de ANWB staat dit stoeltje op nummer 2. 

De Maxi-Cosi Coral voldoet aan de laatste i-size veiligheidsnorm in combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix3. De baby autostoel is voorzien van Side Protection System dat optimale bescherming biedt bij een zijdelingse botsing.

De Maxi-Cosi Coral autostoel is eenvoudig en makkelijk te installeren in de auto. Je bevestigd de Maxi-Cosi FamilyFix3 aan de Isofix bevestigingspunten in je auto, vervolgens klik je de Coral op de basis en je kunt de auto starten. Beschik je niet over bevestigingspunten in de auto? dan kan je de Maxi-Cosi Coral ook vastmaken met autogordels. Het Coral baby autostoeltje wordt altijd tegen de rijrichting in bevestigd.

360 draaibare uitvoering?

Wil je dat de Maxi Cosi Coral draaibaar is? Dan kun je kiezen voor de Maxi Cosi Coral 360. Het stoeltje kun je op de FamilyFix360 base klikken waarmee je eenvoudig het stoeltje naar je toe draait. Heel handig met in en uit de auto tillen van je kindje. De auto moet wel over Isofix beschikken.

Bekijk deze uitvoering van de stoel bij Babypark.

Voordeel: + i-Size (R129) Je kan je kindje in de soft carrier dragen en dichtbij je houden + weinig kans incorrecte installatie hoes kan in de wasmachine + goede afwerking + comfortabele zithouding + eventueel draaibaar met de 360 uitvoering.

Nadeel: Stoeltje vraagt veel ruimte in de auto. Kind heeft beperkt uitzicht naar buiten. – Prijzig

Maxi Cosi Coral is te koop bij o.a.: Babypark, Prenatal, Bol.com.

2. Maxi Cosi Pebble Pro

Gebruik autostoel: Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden / tot 75 cm
Tegen de rijrichting in met gordel of Isofix

beste Maxi CosiEen autostoel die bij zowel de ANWB als de Consumentenbond goed uit te test komt is de Maxi Cosi Pebble

Bij de beste autostoel in de categorie gordel scoort deze stoel ook een goede voldoende. De voorloper van deze Maxi Cosi is de Pebble Plus.

Je kunt de stoel dus ook met behulp van de autogordels vastmaken. Dit is echter niet de meest veilige manier van vervoeren, maar kan wel uitkomst bieden bij switchen van auto’s.

Met het Maxi-Cosi Familyfix2 I-size, het Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size of het Maxi-Cosi 3wayFix onderstel is het autostoeltje heel veilig en eenvoudig te installeren. Je loopt zeer weinig gevaar voor het verkeerd vastzetten van de autostoel in de base. Het vastgespen van de baby is heel eenvoudig. Zitje is voor de eerste keer heel eenvoudig en snel te monteren.

Heb je een Joolz Geo2, Day + of een Hub+ kinderwagen? De Joolz X Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size is perfect te combineren met deze kinderwagens. Bekijk deze uitvoering hier.

Wat is het verschil tussen de Maxi Cosi Pebble Plus en de De Maxi Cosi Pebble Pro?

De Pebble Plus wordt ook goed beoordeeld. Echter, bij de Pebble Plus bestaat het inlegje uit één gedeelte, bij de Pebble Pro uit twee gedeeltes. Wanneer je kindje groter wordt kun je eerst het onderste gedeelte verwijderen, en later pas het bovenste inlegje. Hierdoor krijgt het hoofdje van je kindje zo lang mogelijk extra bescherming.

De Pebble Pro biedt ook meer comfort van grotere baby’s en bescherming bij een zijdelingse botsing door de zijvleugels aan de bovenkant.

De Pebble Plus wordt niet meer uitgeleverd. Enkel de restvoorraden worden nog aangeboden. Bol biedt nog wel de Plus aan. Klik hier voor de prijs.

Is de Maxi Cosi Pebble Pro draaibaar?

De normale Pebble Pro is niet draaibaar, maar de Pebble Pro 360 is wel draaibaar. Het stoeltje klik je op de FamilyFix360 base. Hiermee draai je heel eenvoudig het stoeltje naar je toe. Handig met in en uit de auto tillen van je kindje. De auto moet wel over Isofix beschikken. Te koop bij Babypark. 

Voordelen: + i-Size (R129) veiligheid + Onderdeel van de Familyfix 2 + Comfortabele zit + baby-hugg verkleiner + Makkelijk switchen van auto naar kinderwagen met adapters + makkelijk te installeren  + goede prijs/kwaliteit

Nadelen: – Reinigen van de bekleding is lastig (hoes biedt uitkomst) weegt zwaar

De Maxi Cosi Pebble Pro is o.a. te koop bij Babypark, Bol en Prenatal.

3. De Maxi Cosi Jade reiswieg

Gebruik reiswieg:  vanaf te geboorte tot ongeveer 6 maanden

autostoel met ligstand Jade

Wil je je kindje helemaal liggend vervoeren? Maxi Cosi heeft sinds kort een reiswieg ontworpen die veilig vervoerd kan worden in de auto. Wel in combinatie met de 3 Wayfixbase! Deze Maxi Cosi komt als beste uit de test met een 8,3 van de Consumentenbond. Bij de ANWB staat de reiswieg op nummer 1.

Deze Maxi Cosi Jade biedt jullie kindje het ultieme comfort tijdens het slapen. De reiswieg is voorzien van een zacht matrasje en een afneembaar dekje. Ook zit er een verkleiner bij voor je pasgeboren kindje die niet alleen zorgt voor veiligheid, maar ook voor een geborgen gevoel.

De Jade reiswieg is uniek in zijn soort. De Maxi Cosi Jade is namelijk de eerste R129-compatibele (iSize goedgekeurd) reiswieg om te reizen met een baby in de auto.

Zo kan je kindje ongestoord blijven slapen, waar je ook naar toe gaat. Met behulp van de Maxi Cosi FamilyFix3 klik je de reiswieg eenvoudig vast op de base met de Click & Go-bevestiging en kan je op pad met je kleintje.

In de reiswieg zit een 3-punts gordeltje waarin je je kindje vastzet, als je de reiswieg in de auto zet. Wanneer je de reiswieg als een kinderwagen gebruikt, dan zijn de gordeltjes eenvoudig te verwijderen.De reisweg is met de Maxi Cosi kinderwagens Lila, Nova en Adorra te combineren.

Voordelen: + i-Size (R129) veiligheid + makkelijk te installeren + Makkelijk switchen van auto naar kinderwagen met adapters
Nadelen: neemt veel ruimte in beslag korte gebruiksduur

De Maxi Cosi Jade is te koop bij o.a. Babypark, bol.com, Prenatal, en Pink or Blue 

4. Maxi Cosi I-Size Rock + FamilyFix2 onderstel

Gebruik autostoel: Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden / tot 75 cm
Tegen de rijrichting in met gordels of Isofix 

Maxi Cosi RockIn de best geteste autostoelen komt de Maxi Cosi Rock goed naar voren. Deze autostoel in combinatie met het FamilyFix2 scoorde in 2019 bij de Consumentenbond het predikaat ‘beste koop’. Bij de ANWB een nummer 6 positie. Beste koop omdat de stoel een goede prijs / kwaliteit verhouding heeft. Het autostoeltjes is zeer veilig volgens de laatste I-Size norm. Ook in gewicht scoort deze stoel goed. Iets lichter dan de Pebble Plus. De stoel is ook zonder base te gebruiken en vast te zetten met autogordels.

FamilyFix2 
De FamiliFix2 base is een speciale base voor de Maxi Cosi Rock en het opvolgende autostoeltjes Maxi-Cosi Pearl Smart en Pearl Pro. Je hoeft dus maar 1 keer een base aan te schaffen voor de komende 4 jaar.

Verschil Pebble en Rock?
De Maxi Cosi Rock is ruim een halve kilo lichter in gewicht. De Rock heeft geen ‘One-pull, easy-in harnas’ ofwel een harnas dat zich gelijktijdig aanpast met de hoofdsteun zoals de Pebble wel doet. 

Verder de Maxi Cosi Rock eenvoudig in gebruik. Je klikt de stoel eenvoudig en foutloos in de base. Maar ook met behulp van autogordels.

Voordelen: + i-Size (R129) veiligheid i.c.m. FamilyFix2 base + Onderdeel van de 2wayFamily + Comfortabele zit + baby-hugg verkleiner + Makkelijk switchen van auto naar kinderwagen met adapters + makkelijk te installeren  + licht in gewicht

Nadelen: – Neem veel ruimte in beslag (hoes biedt uitkomst) weinig aanbieders

De Maxi Cosi rock is o.a. te koop bij: Pink or Blue, Babypark en bol.com

5. Maxi Cosi Tinca

Vanaf 0 maanden tot 1 jaar / tot 75 cm
Tegen de rijrichting in

Maxi Cosi Tinca De Maxi-Cosi Tinca is een wat eenvoudiger model in het aanbod van Maxi-Cosi. De stiel is hierdoor ook wat goedkoper, maar zeker niet onveilig! Deze autostoel heeft het predicaat ‘beste koop’ ontvangen van de Consumentenbond in mei 2021 Je kan de deze Maxi Cosi met de driepuntsgordel direct vastzetten in de auto, maar hij is ook te gebruiken met het Tinca Isofix-onderstel of de FamilyFix 2. Nadeel van de Tincabase is dat deze base alleen te gebruiken is voor de Tinca en niet voor een opvolgend autostoeltje. 

Bij het Maxi-Cosi Tinca Baby Autostoeltje wordt een bijpassende zitverkleiner geleverd die je kindje de juiste comfort en ondersteuning biedt tijdens de rit. Je kunt je kindje dus altijd met een gerust hart meenemen in de auto. De bekleding van de stoel kan worden verwijderd en is geschikt voor in de wasmachine.

Voordelen:  + Goede prijs/kwaliteit + I-Size proef bij gebruik base + licht in gewicht

Nadelen: – Reinigen van de bekleding alleen handwas  

6. Maxi Cosi CabrioFix autostoel

Gebruik autostoel: Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden / tot 75 cm
Tegen de rijrichting in met gordels of isofix 

beste maxi cosiDe Maxi Cosi Cabriofix is een van de meest verkochte autostoeltjes echter niet i-Size proef. De stoel is zowel met gordels als met Isofix vast te zetten. Kies je voor Isofix dan kun je de CabrioFix in combinatie met het de FamilyFix-base of de Easyfix base gebruiken. Bedenk wel dat het opvolgende stoeltje dat ook in de base geklikt kan worden alleen de Maxi Cosi Pearl betreft en deze uitsluitend met de rijinrichting mee geïnstalleerd kan worden (niet i-Size Proof).

Kies je voor gordels dan kun je eventueel kiezen voor de Easybase (niet verplicht). Lees hier meer over de verschillende bases.

Het autostoeltje is licht en vanuit de auto over te zetten op diverse kinderwagens. De extra voering en een verkleiner voor pasgeboren baby’s bieden je kindje nog meer comfort, terwijl het Side Protection System zorgt voor extra veiligheid.

De Maxi Cosi Cabriofix is een eenvoudige autostoel in vergelijking met de Pebble of de Rock. Het verschil? Het gordelsysteem is minder eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De zonnekap is minder makkelijk in en uit klappen en het verwijderen van de bekleding gaat ook een stuk moeilijker. De stoel is wel goedkoper dan de Pebble.

Een prima autostoel voor een prima prijs.

Voordelen: + Makkelijk switchen van auto naar kinderwagen met adapters  + goede prijs/kwaliteit

Nadelen: – Geen iSize Reinigen van de bekleding is lastig (hoes biedt uitkomst) lastig gordelsysteem

De Maxi Cosi Cabriofix is te koop bij o.a. Babypark en Pink or Blue.

Beste Maxi Cosi peuter autostoel 

Je kunt kiezen voor een Maxi Cosi in deze groep als je opzoek bent naar een autostoel met meer mogelijkheden. Denk aan een slaapstand, 360 graden draaibaar of langer achterwaarts vervoeren (meest veilig). Deze autostoelen zijn te gebruiken tot 105 cm (4 jaar ongeveer). 

Deze Maxi Cosi autostoelen zitten vast in de auto en zijn niet op de kinderwagen te klikken. Sommige peuter autostoelen worden inclusief base geleverd. Je hebt ook Maxi Cosi’s die samen met een base gekocht dienen te worden. Hieronder tref je de beste Maxi Cosi peuter autostoelen aan.

Beste Maxi Cosi in de categorie 0-4 jaar:

Maxi Cosi:BijzonderPrijs
Categorie: 0-4 jaar:Vaste autostoel
1.Maxi Cosi Mica Isofix
Draaibaar
Plattere ligstand
€ 379,-
check prijs logo
2. Maxi Cosi AxissFix PlusIsofix
Gordel
Draaibaar
Prima prijs
€ 299,-
check prijs logo
3. Maxi-Cosi Pearl SmartIsofixbase nodig
Volledige ligstand
€ 199,-
check prijs logo
4. Maxi Cosi Tobi Gordel
Goede reviews
Prima prijs
€ 159,-
check prijs logo

1. Maxi Cosi Mica draaibare autostoeltje

Gebruik autostoel: Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar / tot 105 cm
Tegen de rijrichting in, met de rijrichting mee met Isofix 

beste maxi cosi Deze nieuwe draaibare beste Maxi Cosi maakt elke rit comfortabel en zonder gedoe voor zowel de ouders als het kind. De Mica kan in elke draaipositie in de ligstand worden gezegd, zodat je kleintje altijd comfortabel in het stoeltje ligt. Het stoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte totdat je kind 4 jaar oud is dankzij de zachte zitverkleiner, zowel voorwaarts als achterwaarts gericht. De Mica is voorzien van zowel i-Size-veiligheid, de nieuwste en hoogste veiligheidsstandaarden, als hoogwaardige G-CELL-technologie, voor een veilig gevoel.

Verschil met de hieronder genoemde Maxi-Cosi AxissFix? De Mica heeft een langere mogelijkheid voor achterwaarts vervoeren (105 cm) in tegenstelling tot de AxissFix (87 cm). De stoel kan platter in de ligstand wat beter is voor het ruggetje. Ook is de installatie verschillend. Voor beide stoelen geldt een ISOFIX installatie maar als 3 bevestigingspunt voor de Mica heb je een steunpoot en voor de AxissFix Plus gebruik je een top tether. Ook is de Mica voorzien van de G-cell technology.

Voordeel: + i-Size (R129) + draaibaar + eenvoudig te reinigen + goede afwerking + langere mogelijkheid tot achterwaarts veervoeren + G-cell Technology + Inclusief base 
Nadeel:  vastgespen is iets bewerkelijk (vooral langer maken)
 
De Maxi Cosi Mica is te koop bij o.a. Babypark, Prenatal en Baby & Tiener.

Gebruik autostoel: Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar / tot 105 cm
Tegen de rijrichting in, met de rijrichting mee met Isofix 

beste maxi cosiDeze Maxi Cosi I-Size stoel heeft ook als groot pluspunt dat de stoel kan draaien. Zo draai je de stoel richting deur bij het vastgespen van je kindje. Je draait de stoel weer terug bij het wegrijden. Vooral erg fijn bij het zwaarder worden van kinderen. Bekijk hier de top 5 draaibare autostoelen. De autostoel is veilig, eenvoudig te installeren en makkelijk te reinigen. Krijgt goede scores op veiligheid van de ANWB en de Consumentenbond. Vooral door het draaigemak is deze autostoel erg populair onder de ouders. De autostoel is in twee richtingen te plaatsen zowel voor- als achterwaarts. Van 45-105 cm tegen de rijrichting in of van 76-105 cm in de rijrichting.

De stoel wordt inclusief base geleverd. Je hoeft dus geen apart onderstel te kopen.

De Axiss lijn van Maxi-Cosi biedt verschillende soorten zitjes aan voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar. Zo zet je de Axiss autostoel vast met een autogordel en draai je hem tot 90 graden. Deze uitvoering kan alleen voorwaarts geplaatst worden. Bekijk deze draaibare autostoel bij Bol.com. De Maxi-Cosi AxissFix en AxissFix Plus draaien 360 graden en zet je vast met isofix. Het verschil tussen de AxissFix en AxissFix Plus van Maxi-Cosi is dat de Assix Fix Plus ook geschikt is om pasgeboren baby’s in te vervoeren.

Voordeel: + i-Size (R129) + draaibaar + eenvoudig te reinigen + goede afwerking  

Nadeel:  vastgespen is iets bewerkelijk (vooral langer maken) – kan niet op de kinderwagen geklikt worden

De Maxi Cosi Axissfix plus is te koop bij o.a. bol.com en Coolblue. Meer weten? Lees ook onze review over Maxi-Cosi Axiss.


3. Maxi-Cosi Pearl Smart + 2wayFix

Vanaf 6 maanden tot 4 jaar / tot 105 cm
Tegen de rijrichting in. met de rijrichting mee 

Beste Maxi CosiDeze Maxi-Cosi I-Size autostoel is te gebruiken voor jouw kleintje vanaf 6 maanden tot en met ca. 4 jaar (67 cm – 105 cm). De Pearl Smart I-Size gebruik je tot minimaal 15 maanden tegen de rijrichting in, daarna kun je jouw kleintje in de Pearl Smart I-Size ook met de rijrichting mee vervoeren.

Deze Maxi-Cosi Pearl Smart kan alleen in combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix 2 of Family Fix 3 base. Ook voeldoet deze Maxi-Cosi Pearl Smart aan de nieuwe en strenge eisen van de I-Size wetgeving.

De autostoel wordt ruim voldoende beoordeeld door experts. Een nummer 6 positie bij de Consumentenbond.

Verschil met de Pearl Pro?

De Maxi Cosi Pearl Pro heeft bij zowel voorwaarts als achterwaarts een volledige ligstand. Het Pearl Pro i-Size Autostoeltje kan alleen worden bevestigd met de FamilyFix One i-Size base of de Family Fix 3.

Voordeel: + i-Size (R129) + weinig kans incorrecte installatie hoes kan in de wasmachine + goede afwerking + comfortabele zithouding

Nadeel:  vastgespen is wat lastig + bekleding eraf halen is moeilijk

Maxi Cosi komt ieder jaar met nieuwe autostoelen op de markt. Gezien de nieuwe wet zullen alle nieuw gefabriceerde modellen autostoelen aan deze I-Size wet voldoen.

Bron: Consumentenbond en ANWB

4. Maxi Cosi Tobi autostoel groep 1

Gebruik autostoel: ongeveer van 1 tot 4 jaar
Alleen voorwaarts

Maxi Cosi TobiDe Maxi Cosi Tobi uit autostoel groep 1 is een prima autostoel voor gordelbevestiging. Lees hier de goede reviews van gebruikers. Deze autostoel staat op nummer 3 in autostoelen-test van de Consumentenbond. Het zitje dient voorwaarts gemonteerd te worden in de auto vanaf ongeveer 1 jaar. Bedenk dat je volgens de i-Size norm kinderen vanaf 15 maanden pas voorwaarts mag vervoeren. Het zitje is door de gordelbevestiging lastig te monteren. De stoel scoort op veiligheid voldoende maar er zijn aandachtspunten bij zijdelingse en frontale botsingen.

Voordeel: + veiligheid voldoende  + eenvoudig te reinigen
Nadeel:  geen i-Size   kans op foute montage door gordelbevestiging

Beste Maxi Cosi kinder autostoel 

De beste Maxi Cosi’s in deze groep zijn autostoelen die te gebruiken zijn tot 12 jaar. Een aantal autostoelen kun je al vanaf 1 jaar gebruiken. Deze autostoelen kunnen alleen voorwaarts geïnstalleerd worden met Isofix of gordel. 

Ben je ervan bewust dat kinderen tot 15 maanden oud het beste achteruitkijkend vervoerd dienen te worden. Dit is de zogenaamde i-Size norm.

1. Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje met Click Assist

Gebruik: vanaf 3,5 jaar tot 12 jaar (15 – tot 16 kilo)
Alleen voorwaarts met Isofix 

beste autostoel groep 3De Maxi-Cosi Kore Pro i-Size is het eerste autostoeltje dat is uitgevoerd met een lampje waardoor je kindje zelf heel makkelijk de gordel vast kan klikken. Zodra je kindje gaat zitten springt het lampje aan en blijft deze 20 seconden branden. Handig zo’n ClickAssist!

Het Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje is uitgevoerd met SPS Plus. Hierdoor geniet je kindje van perfecte zijwaartse bescherming van schouders en hoofd. De breedte en hoogte van het autostoeltje zijn met één hand verstelbaar zodat het lichaam van je kindje zich altijd in een veilige zone bevindt.

Voor het Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje is gebruik gemaakt van premium temperatuur regulerende bekleding. Het zitje voelt heel zacht en comfortabel aan dankzij de extra voering.

2. Maxi Cosi Titan Pro

Gebruik: vanaf 9 maanden tot 12 jaar
Isofix, Alleen voorwaarts

meegroei autostoelDe Maxi-Cosi Titan is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 1-2-3 ineen. Je gebruikt de Titan eerst als peuterautostoeltje (groep 1) met het vijfpunts-gordelsysteem. Daarna is de Titan net zo eenvoudig te bevestigen met een gewone driepunts-gordel voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3). Voor maximaal comfort en pasvorm kun je de hoofdsteun heel eenvoudig verstellen.

De ISOFIX-bevestiging met zogenaamde ‘Top Tether’ aansluiting houdt het autostoeltje stevig op z’n plek. Het autostoeltje is extra veilig dankzij de GCELL- en AirProtect® Side Impact technologie en beschermt je kindje daardoor optimaal bij een aanrijding.

3. Maxi Cosi Rodi XP Fix 

Gebruik: vanaf 3,5 jaar tot 12 jaar
Isofix of Gordel, alleen voorwaarts

beste autostoel groep 3Met de Maxi-Cosi Rodi XP Fix neem je je kindje van 3,5 tot 12 jaar veilig mee in de auto. De stoel is geschikt voor kinderen met een maximale lengte van 150 centimeter en een maximaal gewicht van 36 kilogram. Gebruik het Isofix systeem om de stoel eenvoudig en stevig vast te zetten. De gordel is eventueel ook te gebruiken om de stoel vast te zetten. 

Verstel vervolgens zowel de hoogte als de breedte van het stoeltje zodat je kind comfortabel zit. Zo weet je zeker dat de zijbescherming in het hoofdsteuntje op de juiste plek zit voor betere bescherming tegen zijwaartse botsingen. Haal na een lange reis de bekleding van de Rodi XP Fix af om schoon te maken.

  • Wat is de beste Maxi Cosi?

    Dit is vooral afhankelijk van de lengte en het gewicht van jullie kindje. Onderzoek eerst goed in welke groep autostoel jullie kindje valt. Bekijk vervolgens de beste Maxi Cosi uit de betreffende groep.

  • Wat is beste draaibare Maxi Cosi?

    De beste draaibare Maxi Cosi uit groep 0 is de Maxi Cosi Coral. Deze wordt bevestigd op de 360 graden Maxi Cosi FamilyFix 3. De Maxi Cosi Coral heeft een handige uitneembare soft carrier.

  • Welke Maxi Cosi heeft een uitneembare soft carrier?

    De Maxi Cosi Coral heeft een uitneembare soft carrier. Hiermee kun je jouw kindje dichtbij dragen in de uitneembare en lichtgewichte soft carrier. Je hoeft dus niet de hele autostoel eruit te halen.

4/5 - (11 stemmen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.