Black Friday autostoeltjes: We naderen zwarte vrijdag of ook wel Black Friday genoemd! Wat is Black Friday? Wanneer is het? En niet geheel onbelangrijk: hebben (aanstaande) ouders iets aan deze dag vol korting? In dit artikel geven wij je tips voor Black Friday met name gericht op babyartikelen als babyfoons, kinderwagens, wipstoelen, autostoeltjes en andere must haves!

Wat is Black Friday?

Black Friday is komen overwaaien uit Amerika. Het is de zwarte vrijdag na Thanksgiving waarop massaal kerstinkopen gedaan wordt. De meeste mensen zijn dan namelijk vrij en winkels stunten deze dag enorm met prijzen om zoveel mogelijk te verkopen. Bij de grote fysieke winkels (denk aan een Walmart) staan (of liggen) mensen al in de vroege uren, rijen dik, voor de deur! Steeds meer winkels in Nederland doen mee met Black Friday! Vooral online kun je tijdens deze dag shoppen tegen hoge kortingen.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op 26 november. Omdat in tegen stelling tot Amerika in Nederland weinig mensen vrij zijn, duurt Black Friday vaak heel het weekend tot aan Cyber Monday.

CyberMonday? Cyber Monday is een online reactie op de drukte van Black Friday in de fysieke winkels. De online webshops (zoals Amazon) kwamen erachter dat steeds meer mensen aan de Black Friday drukte ontsnapten door de kerstinkopen online te doen. Dit gebeurde vooral op de maandag na Black Friday. Deze nieuwe shopdag kreeg vervolgens rond 2005 de naam Cyber Monday.

Welke babywinkels doen mee met Black Friday?

Nu Black Friday in Nederland steeds populairder wordt doen steeds meer winkels mee met deze kortingsdag. Deden voorheen alleen winkels als Bol.com en de Media Markt mee, dit jaar doen bijna alle bijna alle babywinkels mee. Je zult dus heel veel aanbiedingen ontvangen van heel veel winkels.

Tip
Breng vooraf in kaart welke babyartikelen je graag wenst te kopen en bij welke winkels deze te verkrijgen zijn en voor welke prijs. Zo weet je bijvoorbeeld ook wat je normaal gesproken voor een artikel betaalt. Belangrijk is om goed te kijken naar het model van een artikel. Is het een nieuw model of eentje uit de vorige collectie?

Ben je bang dat je te veel geld uit gaat geven? Spreek dan van te voren een budget af en streep items af die nog wel even kunnen wachten (soms erg lastig als je zwanger bent).

Vertrouwde babywinkels tijdens Black Friday
Winkel tijdens Black Friday bij winkels en webshops waar je al vertrouwd mee bent. Dit betekent niet dat je dat je nooit een nieuwe babywinkel of webshop kunt uitproberen, maar als je voor dezelfde prijs een babyfoon, Joolz of andere kinderwagen kunt kopen geeft dit minder onzekerheid over bijvoorbeeld levertijden en garantie.

Wij kunnen van te voren ook niet inzien welke babyartikelen er in de aanbieding komen. Wel hebben we een aantal winkels geselecteerd die mee doen met Black Friday.

Prenatal en Black Friday: 

Prénatal is al gestart Black Friday. De actie duurt de hele week tot cyber monday. Wat is er in de aanbieding? We zetten de beste deals voor je op een rijtje:

Black Friday babypark

10% korting op alles!

Babypark deed vorig jaar het voor het eerst mee! Er werd 3 dagen lang 10% KORTING op het gehele assortiment gegeven (mits het aan de voorwaarden voldoet).

Zowel online als in onze winkels kun je van deze korting profiteren. De korting wordt online direct in de prijs verwerkt. Ook zijn er nog speciale Black Friday deals. Veel shopplezier!

Korting op Baby en Kind artikelen

Bol.com geeft vaak 1 dag hoge kortingen op de categorie Baby en Kind. Waarschijnlijk dus ook een paar kortingen op autostoelen. Bekijk snel de aanbiedingen.

Keuze uit kortingscodes

De online babywinkel Pink or Blue heeft vorig jaar voor het eerst deelgenomen met Black Friday. Je ontving op deze dag tot maar liefst €40 extra korting! Er is keuze uit vijf verschillende kortingscodes, elk met een andere minimale bestelwaarde. De kortingen zijn op het gehele assortiment geldig. Zo kun je kiezen bijvoorbeeld kiezen tussen 10 procent korting of €10 korting. Ga tijdens Black Friday naar Pink or Blue om de codes te bekijken!

Kijk voor meer babydeals op Korting Black Friday 

Rate this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.