nuna cari reiswieg en autostoel

Ouders met iets oudere kinderen zullen het herkennen.. ligt je kleinste eindelijk te slapen, moet je m al weer wakker maken omdat je boodschappen moet doen of je oudste van school halen. Zoo frustrerend.

Het Nederlandse Nuna is nu met een nieuwe oplossing gekomen die een combinatie is tussen een autostoel en een reiswieg! 

 

nuna cari reiswieg en autostoel

Je kindje slapend vervoeren. Is de Nuna Cari de oplossing?

De Nuna Cari Next Auto Reiswieg is een baby autostoel (groep 0) en reiswieg in één. Het ene moment kan je dus lekker wandelen, om daarna de reiswieg in de auto te tillen en weg te rijden. Het voordeel ligt voor de hand: je hoeft je kindje dus niet over te tillen naar een maxi-cosi en hij kan dus lekker blijven liggen. Liggen is overigens de beste positie voor de ontwikkeling van de ruggengraat, waardoor je ook iets langere autoritten kan maken met de Nuna Cari Next dan met een Maxi-Cosi.

De feiten op een rijtje

  • Geschikt voor kinderen van 40 – 70 cm (max. 9 kg)
  • Zeer comfortabel voor je kindje dankzij liggend vervoer
  • Inclusief organisch jersey matras en verkleiners
  • Compatibel met alle Nuna kinderwagens
  • Gewicht van 3,6 kg dus eenvoudig te verplaatsen
  • Veilig en eenvoudig te bevestigen met de Nuna Next base
  • Afneembare zonnekap met ventilatie voor ieder seizoen
nuna cari autostoel slapen

Hoe veilig is de Nuna Cari Next?

De Reiswieg Nuna CARI Next is goed beschermend en lekker licht (slechts 3,6 kg), waardoor hij goed draagbaar is. De kuip is veerkrachtig met geïntegreerd EPS schuim voor maximale absorptie van de krachten bij een botsing.

De Nuna Cari Next auto reiswieg koop je in combinatie met een base. De Nuna Cari is een isofix baby-autostoeltje, waardoor de installatie snel, makkelijk en veilig is. Je kindje maak je vervolgens vast met een 3-punts gordeltje.

Design

De reiswieg is voorzien van luxe (vegan) lederen handvatten voor een goede en comfortabele grip. Voor de bekleding zijn alleen veilige, organisch katoenen stoffen gebruikt. Hij is in 2 varianten verkrijgbaar; Granite en Caviar.

Accessoires voor de Nuna Cari

De zonnekap beschermt je kindje met UPF 50+ tegen felle zonnestralen. De kap is afneembaar en dankzij de extra ventilatiedelen kun je deze aanpassen aan ieder seizoen. Ook is de Nuna Cari Next uitgevoerd met een mooi dekentje.

Waar is de Nuna Cari verkrijgbaar?

Rate this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.