fbpx

Kelly Piquet zegt ‘nooit besparen op kinderveiligheid in auto’s’

Kelly Piquet praat over kinderveiligheid in auto’s en benadrukt dat je hier nooit op moet besparen.

Ze neemt deel aan een panelgesprek met journalist Amber Brantsen, waarin ze het belang van goede autostoelen en kinderveiligheid bespreken. Het panel werd georganiseerd door Cybex, een fabrikant van autostoelen en kinderwagens, ter gelegenheid van de Dutch Grand Prix. Het gesprek vond plaats in de flagship store van Cybex in Amsterdam. Naast Brantsen was Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen aanwezig. Piquet deelde haar mening over het belang van kinderveiligheid in auto’s en besprak haar persoonlijke ervaringen.

Essentiële educatie

“Educatie op het gebied van kinderveiligheid in auto’s is van essentieel belang,” benadrukte Piquet tijdens het evenement. “Met mijn achtergrond rond Formule 1-circuits ben ik verheugd dat ik mijn inzichten over dit onderwerp kan delen, evenals mijn ervaringen als moeder.” In het panel stond Piquet stil bij de uitdagingen die ze tegenkwam toen ze zelf moeder werd, zoals het spannende moment van het eerste vertrek uit het ziekenhuis. “Dat is het moment waarop je beseft hoeveel obstakels er kunnen zijn,” grapte het model. Ze besprak ook de talloze keuzes die ouders moeten maken voor hun baby. “Ik vind het persoonlijk belangrijk om niet te bezuinigen op zaken zoals een kinderzitje, alles wat de veiligheid van je kind waarborgt. Er zijn veel andere uitgaven waar je zoveel geld aan kunt besteden als je wilt, maar die zijn min of meer vervangbaar. Dat geldt echter niet voor zaken als autostoelen.”

Liefde voor auto’s

De dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet heeft zelf een vierjarige dochter. Toen ze werd gevraagd naar de mogelijke toekomst van de jonge Penelope als coureur, antwoordde Piquet: “Ze is dol op auto’s en wil altijd ritjes maken. Ze vraagt steevast of we sneller kunnen gaan.” Op zondag zal Piquet uiteraard aanwezig zijn op het Zandvoort-circuit om Max Verstappen aan te moedigen. Ze verklapte ze dat ze erg uitkijkt naar het raceweekend. “En natuurlijk houden we onze vingers gekruist voor een overwinning.”

Foto bovenaan pagina: @joseph_bishop_studio

bronnen:

https://www.talkiesmagazine.nl/lifestyle/mom-talk-de-favorieten-van-kelly-piquet/
https://autobahn.eu/artikel/501881/kelly-piquet-over-kinderveiligheid-in-autos-nooit-op-besparen

Beoordeel deze post

Plaats een reactie