info@bestekeuze-autostoel.nl

3 autostoeltjes naast elkaar op de achterbank

Home » Autostoel Kennisbank » 3 autostoeltjes naast elkaar op de achterbank
Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

3 autostoeltjes naast elkaar op de achterbank

Autostoeltjes worden veiliger, maar daardoor ook iets breder. Als je 3 autostoeltjes tegelijkertijd op de achterbank wilt vervoeren heb je wellicht een uitdaging. Misschien ontkom je er niet aan een grotere auto aan te schaffen, maar misschien ben je ook geholpen met een smalle autostoel. Welke smalle autostoeltjes zijn er beschikbaar zodat je veilig op weg kan met het hele gezin?

Welke kinderstoeltjes zijn geschikt voor drie naast elkaar?

We spreken over een smalle autostoel als deze smaller dan 42 centimeter is. Hierdoor heb je nog voldoende ruimte om de gordel vast te maken als er nog een autostoel naast staat.

Niet alle winkels of fabrikanten vermelden de breedte van de autostoel. Wij hebben het voor je uitgezocht.

Welke opties voor 3 achterin zijn er?

Logischerwijs is er behoefte aan een 3e autostoeltje zodra het gezin uitgebreid wordt met een baby en vaak zal je voor de nieuwe aanwinst een Maxi-Cosi aanschaffen. Twijfel je of de oudste 2 al kunnen doorgroeien naar een nieuwe autostoel lees dan hier wanneer ze kunnen overstappen.

De mogelijkheden voor 3 achterin:

#1) 3 Smalle autostoeltjes naast elkaar

Een van de veiligste en smalste autostoeltjes zijn de BeSafe autostoelen. En het mooiste is dat ze nu een nieuwe autstoel hebben ontwikkeld die iets kan, wat geen énkele andere autostoel voor grotere kinderen kan. Dankzij de afneembare zijkanten kan je namelijk drie BeSafe iZi Flex Fix-stoelen naast elkaar plaatsen in bijna elke auto!drie autostoelen achterin

#2) Een Smalle zitverhoger in het midden

Kan 1 van de 3 al op een zitverhoger? Dan is de opblaasbare zitverhoger van BubbleBum een hele fijne oplossing om toch 3 kids achterin de auto te krijgen.

Toegegeven, het blijft wel een beetje priegelen om de gordel vast te klikken bij de middelste plaats. Maar de beoordelingen zijn erg goed.

#3) Zelf in het midden plaatsnemen

Zelf midden achterin 3

Het ligt voor de hand, maar je kunt natuurlijk ook prima de maxicosi van de kleinste voorin zetten en dan zelf achterin tussen twee autostoeltjes in gaan zitten, of een andere combi kiezen. Vergeet dan niet de airbag uit te zetten als je voorin een kinderstoel zet.

Volgende Autorijden tijdens of vlak na je zwangerschap?
Inhoudsopgave