Over lief! lifestyle
Het merk lief! lifestyle is ontstaan uit de droom van de lief! oprichters om iets ’kleins’ en ’eigens’ te beginnen. In mei 2005 openden zij het eerste winkeltje onder de naam ‘lief!’, met een collectie babykleding in vrolijke kleuren. In de loop der jaren is lief! uitgegroeid tot een breed lifestyle merk waarin kleding en lifestyle met elkaar gecombineerd worden. Dankzij deze unieke combinatie biedt het merk een grote variatie aan productgroepen met diverse accessoires  en kleurrijke artikelen voor het hele gezin!

Wie kent tegenwoordig het merk Lief! Lifestyle niet? Lief! Lifestyle werd in 2005 opgericht door Yvonne Woudstra en haar man. Eerder waren zij de oprichtsters van het kinderkledingmerk Ducky Beau, maar ze besloten het over een andere boeg te gooien. In een oud pakhuis in Giessenburg verkochten ze de eerste Lief! kleertjes. Basic kleding van goede kwaliteit met opdrukken als Lief! Stoer! En Ondeugend! De collectie werd met enthousiasme ontvangen en niet lang daarna stond het merk Lief! Lifestyle op de Jonge Gezinnen Beurs. Dit werd een groot succes. De rest is geschiedenis. Inmiddels kent Lief! diverse winkels in Nederland en in België. Daarnaast geniet het oer-Hollandse kinderkledingmerk nu ook bekendheid in landen als Spanje, Denemarken en Ierland.

KENMERKEN

Lief! Lifestyle kenmerkt zich door de combinatie van eenvoud en herkenbaarheid. Het thema is Dutch Design en de klompjes zijn dan ook het handelsmerk. Doordat het thema Dutch Design is tref je veel kleertjes aan met ruitjes en de kleuren rood-wit-blauw. Lief! heeft een basic collectie met kleding die heerlijk zit en daarnaast perfect met alles te combineren is. Verder is er twee keer per jaar een nieuwe collectie. Deze collectie loopt van maat 44 tot en met maat 104.

EXCLUSIVITEIT

De oprichters van dit Nederlandse merk vinden het belangrijk dat de kleding exclusiviteit uitstraalt. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat Lief! Lifestyle kleding op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is. Ook in een simpel winkelpand zal je niet snel een LiefF! Lifestyle winkel aantreffen. Ze kiezen bewust voor authentieke panden, omdat die entourage het merk net dat beetje extra exclusiviteit kan geven.