fbpx

Maxi Cosi Pebble Pro Expert Review

Maxi Cosi Pebble Pro i-Size is een fijne autostoel voor je baby. De autostoel heeft een veilig en comfortabel ontwerp en zorgt ervoor dat je kindje altijd goed beschermd is tijdens het autorijden. De Maxi Cosi Pebble Pro voldoet aan de laatste strengste veiligheidsnormen en heeft handige functies. Lees deze expert review om meer te weten te komen over deze fijne autostoel.

Onze mening over de Maxi Cosi Pebble Pro I-Size

De Maxi Cosi Pebble Pro is een fijne babystoel die vrijwel op alle punten goed scoort. De stoel biedt de beste bescherming tijdens het autorijden. Zowel frontaal als opzij scoort deze autostoel zeer goed op veiligheidstesten. Ook zonder base komt de stoel goed uit de veiligheidstesten. Zelfs zo goed dat, dat de Pebble Pro op nummer 1 staat bij de Consumentenbond in categorie gordel. Ook in onze top 10 beste autostoel baby staat deze autostoel op nummer 1 in de categorie gordel. 

Naast goede veiligheid geeft de stoel je baby uitstekende ondersteuning door de meegeleverde verkleiner. De Maxi Cosi Pebble Pro past op bijna alle kinderwagens dat het makkelijk maakt om je kindje te vervoeren vanuit de auto. De Maxi Cosi FamilyFix3 base maakt het installeren zeer eenvoudig met Isofix en het easy-in-harnasje met magneetjes. De base is ook nog eens te gebruiken voor opvolgende autostoelen. Zo heb je 4 jaar lang plezier van de base. De autostoel is ook mee te nemen in het vliegtuig wat erg handig kan zijn tijdens vakanties en lange vluchten. 

De autostoel is goed tilbaar, maar er bestaan lichtere autostoelen. De autostoel is niet draaibaar en de zonnekap is iets dun. 

Pluspunten:  

 • Zeer goede bescherming frontaal en opzij. Het stoeltje staat stabiel in de auto. 
 • Comfortabele baby-knuffel inleg die voor een pasgeboren baby uitstekende ondersteuning biedt.
 • Easy-in harnas en blijft hierdoor open om je baby gemakkelijk in het autostoeltje te plaatsen.
 • Goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig (TUV-certificering)
 • Verstelbaar harnas en hoofdsteun die zich gelijktijdig aanpassen aan de groei van je baby.
 • Compatibel met reissysteem, FamilyFix-basis past op opvolgende Maxi-Cosi-autostoeltjes.

Minpunten

 • Iets zwaar met 4,4 kilo en groot (maar nog wel goed tilbaar )
 • Zonnekap is dun 
 • Prijzig in combinatie met de FamilyFix3 base 
 • Niet draaibaar 

Expert Score Maxi Cosi Pebble Pro: 

4,6 / 5

Externe reviews Maxi Cosi Pebble Pro: 

Babypark: 4,6/5 sterren op basis van 5 stemmen 
Amazon: 4,4/5 sterren op basis van 338 stemmen

Verkooppunten Maxi Cosi Pebble Pro i-Size: 

Maxi Cosi Pebble Pro

Maxi Cosi Pebble Pro

Beste autostoel baby

Waar te koop?

amazon.nl (€139,00)
prenatal.nl (€139,00)
Laatst bijgewerkt: : juni 24, 2024 – 2:02 am

Verkooppunten Maxi Cosi FamilyFix 3: 

Voor de base raden wij de Maxi Cosi FamilyFix 3 aan. Bekijk de laagste prijs in de tabel:  

Maxi-Cosi FamilyFix 3

Maxi-Cosi FamilyFix 3

Lange gebruiksduur
Geschikt voor Maxi Cosi: – Jade – Coral – Rock – Pebble Pro – Pearl Pro 2 i-Size – Pearl Smart – Tinca – CabrioFix i-Size

Waar te koop?

amazon.nl (€141,90)
babypark.nl (€141,90)
Laatst bijgewerkt: : juni 24, 2024 – 2:03 am

Eigenschappen Maxi Cosi Pebble Pro:

 • Vanaf de geboorte tot +/- 15 maanden 
 • Zeer goede score veiligheidstesten ADAC, ANWB en Consumentenbond 
 • 4,4 kilo
 • Installatie met FamilyFix 3 base of veiligheidsgordel auto
 • Lengte kind: 45 cm tot 75 cm
 • Past op veel kinderwagens met behulp van adapters 
Review Expert Maxi Cosi Pebble Pro

Bevestiging in de auto met Isofixbase of gordel 

De Maxi Cosi Pebble Pro kun je met Isofix installeren, maar is ook vast te zetten met de veiligheidsgordels van de auto. Als je kiest voor Isofix dan kun je samen met het FamilyFix3 onderstel het autostoeltje heel veilig en eenvoudig installeren. Je hebt zeer weinig kans op het verkeerd vastzetten van de autostoel in de base. Het vastgespen van de baby is eenvoudig.

De Maxi-Cosi FamilyFix3 base is te gebruiken in combinatie met de Jade reiswieg, het Coral en Pebble Pro i-Size baby autostoeltje en het Pearl Pro 2 i-Size opvolgstoeltje. Zo heb je jarenlang plezier van dit product en de mogelijkheid van langer achterwaarts vervoeren. 

Je kunt de autostoel ook installeren met de veiligheidsgordel van de auto. Dit kan handig zijn als je een keer wisselt tussen auto’s.  Je hebt dan geen base nodig. Het installeren van een baby autostoel met gordel vergt wel handigheid en de kans op foute installatie is groter dan wanneer je kiest voor Isofix. 

Makkelijk draagbaar door de beugel | niet zwaar | goede prijs 

De Maxi Cosi Pebble Pro is niet zwaar om te tillen. Het gewicht is 4,4 kilo. Dat is niet heel licht maar ook niet zwaar. De draagbeugel maakt het makkelijk tillen. De stoel ligt qua prijs in het middensegment en heeft een goede kwaliteit. De base maakt de aanschaf prijzig, maar je hebt jarenlang plezier van het onderstel. 

Past op de meeste kinderwagens 

De Pebble Pro i-size kan worden gebruikt met veel van de Maxi Cosi kinderwagens, maar ook met andere merken zoals bijvoorbeeld Quinny, Joolz, Thule, Stokke en UPPAbaby. Wel dien je de juiste adapters aan te schaffen. Deze adapters schuif je op de kinderwagen waarna je de Maxi Cosi erop klikt. Welke adapters dat zijn, is afhankelijk van het merk kinderwagen. Schaf daarom eerst de kinderwagen aan en daarna pas de adapters. 

Is de Maxi Cosi Pebble Pro ook draaibaar?

De normale Pebble Pro i-Size is niet draaibaar, maar de Maxi Cosi Pebble 360 is wel draaibaar. Het stoeltje klik je op de FamilyFix360 base. Hiermee draai je heel eenvoudig het stoeltje naar je toe. Handig met in en uit de auto tillen van je kindje. De auto moet wel over Isofix beschikken. Te koop bij Babypark.  Wil je naast draaien ook de stoel naar je toe kunnen schuiven? Dan is de Pebble 360 Pro2 een uitkomst.  

Scoort zeer goed in veiligheidstesten ANWB, ADAC en Consumentenbond

ADAC test
Score: Goed
ANWB test
Score: 4 sterren van de 5
Cunsumentenbond
Score: 7

De Maxi Cosi Pebble Pro I-Size komt als zeer veilig uit de test. De autostoel is uitgebreid getest door de ADAC / ANWB en de Consumentenbond. De stoel geeft goede bescherming bij een frontale botsing en bij een botsing opzij. De Pebble Pro heeft een goede gordelgeleiding. Het stoeltje staat stabiel in de auto. Kans op verkeerd gebruik is nihil in combinatie met de Isofixbase. Ook het vastgespen kind gaat makkelijk. De autostoel biedt een comfortabele zitpositie. Vraagt weinig ruimte, maar geeft wel veel ruimte voor het kind.

Beste autostoel baby
Lange gebruiksduur
Geschikt voor Maxi Cosi: - Jade - Coral - Rock - Pebble Pro - Pearl Pro 2 i-Size - Pearl Smart - Tinca - CabrioFix i-Size

Plaats een reactie