In 2007 introduceerden we ons eerste ontwerp in Nederland – een innovatieve kinderstoel waarmee je je baby direct aan de tafel kan plaatsen in een strak ontwerp stoel. Onze ontwerpen combineren de unieke museum-waardige uitstraling met de werkelijkheid van het hebben van kinderen. En terwijl onze collectie zich uitbreidde, groeiden ook de verwachtingen aan onze producten. We begonnen zorgvuldig en omgevingsbewust materialen te selecteren en testprocedures op te stellen die de strengste in onze branche zijn, nooit genoegen nemend met wat slechts vereist is en altijd daarboven eindigend. Tijdens dit proces, trouw blijvend aan het motto van onze Nederlandse ontwerpers “minder is beter” kon Nuna uitgroeien tot een complete collectie top babyproducten, gekozen door ouders met sublieme smaak die hun nieuwe leven met een baby willen leven zoals wij denken dat het moet zijn – slim, veilig, eenvoudig en mooi! 

Lees verder om te ontdekken hoe onze eenvoudige benadering om alledaagse ouder-problemen op te lossen ervoor zorgen dat we uitgroeiden tot wat we vandaag zijn.

eenvoudig
Nuna is een onderneming met een doelstelling: dat babyproducten werk uit handen van nieuwe ouders moeten nemen, zodat zij van het ouderschap kunnen genieten. Als onderneming met Nederlandse wortels, zien we dingen anders en hebben we een unieke collectie ontwikkeld met een bescheiden combinatie van schoonheid, vakmanschap en het geloof dat “meer minder is”. Daarom laten we alle onnodige onderdelen uit onze ontwerpen en boetseren ze tot de meest strakke en slimme uitvoeringen. En hoe meer wij uit onze producten halen, hoe meer u ervan kunt genieten.

verantwoordelijk
We zijn er trots op dat u ervoor gekozen heeft om onze producten deel te laten uitmaken van uw gezinsleven. Daarom streven we ernaar om continu onze producten te verbeteren en onze productieprocessen zo omgevingsbewust mogelijk te maken. Dit om nog betere producten te maken voor uw kleintjes en tegelijkertijd zorgvuldig om te gaan met de wereld waarin ze opgroeien.

betrouwbaar
De basis van de slimme uitstraling van onze producten wordt gevormd door extreem solide productontwerp dat niet alleen voldoet aan de vereiste normen maar deze fors overtreft. We komen ver boven de richtlijnen door extreme uithoudingstests, hoger-dan-de-norm veiligheidscriteria en de allerbeste materialen – we maken producten die je kunt vertrouwen voor de komende jaren… en dan nog een paar jaar.

gezinsgericht
Omdat vele van ons zelf ouders zijn – begrijpen we het, en zijn we er om te helpen. We hebben elementen in onze ontwerpen opgenomen die uw leven (en de onze) makkelijker maken – zodat u kunt genieten van deze speciale tijd en geen levenstijl hoeft op te offeren. Voor onze kleine gebruikers, hebben we onze producten volgestopt met comfort dat met ze meegroeit, en hebben we ze zodanig ontwikkeld dat, als er een klein broertje of zusje komt, zij er ook van kunnen genieten.