onderlegger autostoel

Een onderlegger voor een autostoel is de ideale accessoire voor in de auto.

De onderlegger beschermt de bekleding van je auto en zorgt ervoor dat de autostoel niet kan verschuiven. Extra veilig dus!

Er zijn diverse onderleggers voor een autostoel verkrijgbaar. Sommige zelfs het handig opbergvakken. Bestekeuze-autstoel.nl zet de top 5 onderleggers voor een autostoel voor je op een rij.

1. REER ONDERLEGGER VOOR AUTOSTOELTJE

ONDERLEGGER VOOR AUTOSTOELTJE

De REER ONDERLEGGER is eenvoudig onder het autostoeltje te leggen. Deze handige onderlegger beschermt de autobekleding tegen vuil en verslijten. Hij is voorzien van 3 bewaarvakken, die alles bij de hand houden wat het kind onderweg nodig heeft, bijv. een fles, knuffel en speelgoed. De beschermfolie is gemaakt van stevige nylon en overtrokken met een aangenaam zachte fleece-stof. Afmeting: ca. 52 x 90 cm

De Reer onderlegger voor autostoeltje is verkrijgbaar via PinkorBlue.nl voor EUR 9,99

2. Onderlegger voor kinderzitje via bol.com

Deze Onderlegger via bol.com is merkloos maar dat doet niets af aan de kwaliteit!

onderlegger autostoel bol.com

Deze praktische onderlegger voor kinderzitje beschermt uw autostoelen uitstekend en is speciaal ontworpen als onderlegger voor autozitjes en autozitverhogingen. De onderkant van de mat is voorzien van een anti-slip oppervlak.

Aan de voetenkant heeft de onderlegger drie gaasvakken, waar kleiner speelgoed, drinkflessen of dergelijke ingestopt kan worden. Het draagvlak van het kinderzitje is uitgerust met een schuimvulling. Past in alle auto’s en met alle kinderzitjes en dus
ook geschikt voor ISOFIX-kinderzitjes.

Verkrijgbaar bij bol.com voor EUR 21,95

3. REER Onderlegger voor autostoeltjes DELUXE

Onderlegger voor autostoelDe REER Onderlegger DELUXE heeft een extra dikke vulling en een uitsparing voor de gordel. De onderlegger is eenvoudig onder het autostoeltje te leggen en beschermt de autobekleding tegen vuil en verslijten.
De Anti-slip oppervlakte zorgt voor extra stevige bevestiging
De Reer onderlegger voor autostoeltjes DELUXE is verkrijgbaar in de kleur zwart en is ‘Intertek’ getest op schadelijke stoffen.

Verkrijgbaar bij PinkorBlue.nl voor EUR 17,99

Rate this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.