fbpx

Over de Expert

over mij Bestekeuze-autostoel bestaat al sinds 2014 en geeft onafhankelijk advies over autostoelen in alle groepen.

De website is opgericht na een persoonlijk zoektocht door Lisette de Mooij, moeder van 2 kinderen. “Tijdens mijn eerste zwangerschap bestonden er geen onafhankelijke websites over autostoeltjes. Alleen via betaalde websites kon ik meer informatie vinden over waarom een stoel goed was of slecht.”

Dit bracht haar op het idee om zelf een website over autostoeltjes op te zetten waar eerlijk en duidelijk advies gegeven wordt en die toegankelijk is voor iedereen. Lisette heeft haar HBO studie Small Business en Retail Management afgerond aan de HES. Haar retailkennis in combinatie met webdesign maakt haar expert op gebied van productonderzoek naar de beste autostoelen.  

De bedoeling van Bestekeuze-autostoel is om ouders te helpen bij de juiste keuze voor een veilige en fijne autostoel. Jouw ervaring met een autostoel hoor ik dan ook graag en is waardevol voor andere gebruikers. Deel daarom jouw ervaring met andere ouders door te reageren op een artikel.

Zelf testen van autostoelen doe ik niet (behalve die we zelf hebben aangeschaft), maar we lezen vakliteratuur en volgen organisaties als ANWB, ADAC en Consumentenbond op de voet. Ook het lezen van reviews op verschillende websites helpt mij met samenstellen van de top 5 lijsten autostoelen en expert reviews.

Ik werk met betrouwbare en verschillende partners. Dat maakt mij onafhankelijk. Onze top 5 partners zijn bol, Coolblue, Babypark, Prénatal en Lidl.

Heb je de juiste autostoel kunnen vinden? Shop dan via één van de tabellen onder de autostoel bij jouw favoriete winkel. Het kost jou niets en ik ontvang dan een kleine commissie waarmee ik deze site kan onderhouden.

Bedankt!

Heb je belangstelling om te adverteren op Bestekeuze-autostoel? Neem dan contact op met .