WIJ GELOVEN IN EEN GEZINSLEVEN ZONDER BEPERKINGEN

Dit betekent veiligheidsnormen bij het rijden
Om ervoor te zorgen dat kinderen onderweg beter dan ooit beveiligd zijn

Dit betekent grensverleggende slimme ontwerpen
Om een leven in beweging vlotter dan ooit te laten lopen

Dit betekent nooit dicteren welk pad ouders moeten nemen
But always celebrating the journey

WEES VRIJ.

SAMEN BETER

Britax en Römer maken sinds 1978 deel uit van één familie, en sinds 2011 hoort BOB hier ook bij. We maken die banden nu nog sterker. Als één merk kunnen we ouders nog meer helpen om hun gezinsleven ten volle te leven. Innovatie zit in ons DNA en met een onveranderlijke inzet doen we altijd een extra inspanning.

ONZE MEDEPIONIERS OP HET VLAK VAN VEILIGHEID

De nauwkeurige Duitse techniek en unieke erfenis van Römer wat betreft de samenwerking met de auto-industrie, hebben voortdurend de normbepalende positie onderbouwd die het bedrijf heeft op het vlak van veilig vervoer van kinderen. Vanuit een gedeelde geschiedenis concentreren we ons nu op een gedeelde visie – te bouwen aan een toekomst die nog veiliger is.

ONS SPORTIEVE KLEINE BROERTJE

We weten dat vrijheid voor sommige ouders betekent dat ze even de stad in kunnen gaan, terwijl het voor anderen betekent dat ze zich buiten de begane paden kunnen begeven. Dat is de reden waarom we zo enthousiast zijn over de nieuwste toevoeging aan onze familie – Britax BOB.

Britax BOB draait volledig om het actieve samenzijn. Ongeacht of het gaat om ontspannen uitstapjes, snelle looptochten of modderige tochtjes over ruw terrein. Ongeacht of je liever drie wielen voortduwt of op twee wielen fietst. Ontworpen om snel te gaan. Ontworpen om harde stoten te verduren. Bij Britax Bob is gezinsvrijheid wat je ervan maakt.

Britax Römer heeft door de jaren heen heel wat goede autstoelen op de markt gebracht. Stoelen die ook zeer goed worden beoordeeld door de Consumentenbond.

Britax Römer Max Fix II

Gebruik autostoel: Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar / tot 105 cm
Alleen achterwaarts 

autostoel groep 1 Max Fix II is de verbeterde versie van de Max-Fix 1, te herkennen aan de ‘shoulderpads’ die aan de binnenzijde licht gekleurd zijn. De stoel is veilig, voldoet echter nog niet aan de i-Size norm. Dit houdt in dat de stoel gemiddelde bescherming biedt van een botsing van opzij. De stoel stond op nummer 2 van de best geteste autostoelen in 2018. Verder scoort de stoel goed op veiligheid, comfort en gebruik. De autostoel kan alleen tegen achterwaarts geplaatst worden. Je kindje zit dus 4 jaar veilig achteruit in de auto. Echter klaagt men ook weer over het gewicht van het zitje. Deze is erg zwaar. Dit komt vooral omdat de stoel voor 3 jaar lang te gebruiken is.

De maxi-cosi variant, de Britax Römer Babysafe, komt bij de ANWB goed uit de test. Deze is i-Size proef en op de kinderwagen te klikken. Deze autostoel kan tot 1,5 jaar worden gebruikt.

Voordeel: + veilig  + eenvoudig te reinigen + goede afwerking
Nadeel : zwaar zitje veel ruimte in beslag niet i-Size proef slecht verkrijgbaar

[go_pricing id=”4_5b6c1cf9c78d0″]